,

Se plantează copaci pe două străzi istorice din Cluj. Deja totul începe să arate spectaculos

Posted by

În cadrul procesului de modernizare a centrului istoric al municipiului Cluj Napoca, Primăria Cluj Napoca a plantat copaci pe străzile Napoca și Republicii.

Cândva pe strada Napoca au mai existat copaci dar au fost scoși în cadrul unui proiect de modernizare a străzii, care a avut loc pe vremea primarului Gheorghe Funar.

În cursul zilei de azi, muncitorii lucrau la plantarea unor copaci de mari dimensiuni, care vin cu rădăcinile gata ambalate.

În prezent, furnizorii de utilități publice lucrează la introducerea noilor rețele astfel încât, ulterior, să nu mai fie spart carosabilul. ”Modernizarea presupune două etape: Etapa lucrărilor de insfrastructură desfășurate de către Electrica, Compania de Apă, CFO Integrator (introducerea cablurilor în subteran); Etapa modernizării efective a străzilor, conform planșelor atașate. Termenele contractuale de finalizare a diferitelor lucrări preliminare de modernizare la rețelele electrice și pe tronsoanele necesare din afara amplasamentului – lucrări desfășurate de SDEE Electrica Cluj, Compania de Apă și CFO Integrator”, a anunțat Emil Boc.

”Ne cerem scuze pentru deranjul temporar produs de lucrări și vă mulțumim pentru înțelegere. Vă asigur că am făcut tot ce a fost legal și tehnic posibil pentru a diminua la maximum termenele pentru desfășurarea lucrărilor. Vă asigur ca voi monitoriza zilnic stadiul derulării lucrărilor astfel încât firmele implicate să respecte termenele contractuale. Vă mulțumesc și vă asigur că vom avea o modernizare demnă de centrul Clujului!”, a a mai spus primarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *