Se pregătește Viorel Băltărețu de campanie electorală? A devenit foarte activ pe rețelele sociale

Posted by

Unul dintre cei mai bogați parlamentari români, Viorel Băltărețu, supranumit și Latifundiarul din USR Cluj, pentru declarația sa de avere bogată în terenuri și imobile, își dorește să candideze pentru fotoliul de primar al municipiului Cluj-Napoca împotriva lui Emil Boc.

Băltărețu pare că a început campania electorală și a devenit extrem de activ pe rețelele sociale, inclusiv pe TikTok, acolo unde încarcă constant videoclipuri despre problemele Clujului și scoate la lumină promisiunile neonorate ale administrației locale conduse de PNL Cluj.

Băltărețu vrea să se lupte cu Boc

Potrivit unor surse din interiorul USR Cluj, alesul local își dorește foarte mult să devine candidatul formațiunii la alegerile locale din 2024 și să se lupte cu actualul edil pentru funcția de primar.

Deputatul a realizat un clip despre proiectul Centurii Metropolitane, una dintre eternele promisiuni ale lui Emil Boc. Acesta s-a filmat în mai multe puncte de pe traseul centurii, cum ar fi Strada Borhanci, Strada Făgetului sau DN1 – Calea Turzii.

„Pe aici ar fi trebuit să treacă Centura Metropolitană. Caut Centura Metropolitană dar, n-o văd nicăieri”, a fost mesajul alesului clujean, despre unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură ale județului Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *