,

Senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă, vizită surpriză la Ciurila. Vrea să îl racoleze pe celebrul Sotelecan?

Posted by

În cursul zilei de duminică, senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă a ajuns la Ciurila, la ferma piscicolă a cunoscutului interpret de muzică populară, Sergiu Sotelecan.

Încă nu e clar ce au discutat cei doi, dar este evident că partidul lui Șoșoacă are nevoie de un lider locomotivă pentru județul Cluj, care ar putea mobiliza electoratul nemuțumit de politica PNL și PSD, dar și pe cei care nu ar vota cu AUR.

Sergiu Sotelecan si Diana Sosoaca
Sergiu Sotelecan si Diana Sosoaca. Sursa foto: Sergiu Sotelecan

Sergiu Sotelecan a postat o serie de imagini pe contul său de socializare, cu comentariul: ”vizită de gradul 0”.

Tentativă de excludere din PSD

În cursul acestui an, Foaia Transilvană a scris despre un incident care a avut loc la Chinteni, unde Sergiu Sotelecan, membru PSD, ar fi adus injurii primăriție de acolo, Lucia Suciu.

Ulterior, rapsodul a continuat seria de atacuri, după care și-a cerut scuze.

PSD Cluj a luat decizia de a-l exclude din partid, acesta fiind și consilier local PSD, la Ciurila.

Decizia a fost anulată pe motiv că nu s-a respectat statutul partidului. De asemenea, în urma plângerii penale depuse de Lucia Suciu, la sediul Pachetului de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca, procurorii au dispus clasarea.

”Auzi aici, tu Luci, tu îți pui omul ăla de ordine? O singură dată am fost invitat să cânt, sau nu știu de ce … Să reușească niște c**ați de primari să pună sechestru pe voi, și să își facă ei bogății. Nu mă. Țara asta și pământul asta l-a dat Dumnezeu la toți. De ce i-ați lăsat mă pe nemernicii ăștia să vă acapareze. La ora 12 fix, toată lumea afară, ca c**ații”, a spus Sotelecan, în respectiva postare.

Este evident că după acel incident, locul lui Sergiu Sotelecan, cunoscut pentru reacțiile dure împotriva politicienilor din cadrul PNL Cluj, pe care îi acuză de diferite ilegalități, nu mai este în PSD Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *