,

Senatorul clujean Adrian Oros dă vina pe incompetența Guvernului pentru psihoza benzinei. „Grupul MOL a speculat prețul”

Posted by

Senatorul clujean Adrian Oros de la Forța Dreaptă Cluj, a declarat că de vină pentru psihoza și isteria carburanților de miercuri seara este „guvernul incompetent”, iar „grupul MOL nu a făcut altceva decât să speculeze prețul”.

„Ieri, când prețul petrolului a scăzut cu 17%, am asistat la o manipulare grosolană, sub ochii neputincioșii ai Guvernului.

În iulie 2008, cotaţia petrolului a atins aproape 150 $/baril. Benzina la pompă costa 3.99 lei.

Azi, barilul atinge cca 140 $, dar benzina costă dublu.

În afară de speculă (privată şi de stat) mai există vreo explicaţie?

Da. Una evidentă. Incompetența guvernamentală!

Panica și isteria stârnită în rândul și buzunarele românilor, a blocat practic toate orașele în câteva ore, după ce în Bihor, doi privați și grupul Mol au speculat prețul combustibilului.
Asta este proba încrederii românilor în actualul guvern, care se bâlbâie la fiecare pas și pare preocupat mai mult de luptele interne.

Acest lucru putea fi evitat daca majoritatea guvernamentală vota în regim de urgență proiectul depus de parlamentarii din Forța Dreptei, care poate menține prețul la un nivel suportabil pâna la finele anului„, a declarat Oros pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *