Sentință grea pentru un clujean care a încălcat ordinul de protecție. Va sta la închisoare mult și bine

Posted by

Un bărbat de 53 de ani, din Apahida, Cluj, a fost condamnat la închisoare cu executare, pentru că nu a respectat un ordin de protecție. Sentință grea pentru un clujean.

Sorin F. a primit interdicție să se apropie de soția lui, la o distanță mai mică de 200 de metri. Cu toate astea, bărbatul, care este șofer de meserie, a ales să ignore ordinul emis de judecător.

Sentință grea pentru un clujean care nu a respectat un ordin de protecție
Sentință grea pentru un clujean care nu a respectat un ordin de protecție

A mers de mai multe ori la locuința din Dezmir, a soției lui, unde se aflau și cei doi copii.

În seara zilei de 26 septembrie 2023, Sorin F. a mers din nou acasă la soția lui. Prima dată a cerut de mâncare. Anchetatorii susțin că fiica lui i-a dat o caserolă cu mâncare. Apoi, tot în aceeași seară, în jurul orei 20,50, bărbatul a revenit din nouă la locuință.

De data asta era înarmat cu un cuțit și cu botă de baseball. Femeia speriată a sunat la 112, agresorul fiind găsit de polițiști chiar la adresă. Acesta a fost dus la sediul Poliției din Apahida și reținut.

Condamnat la trei ani și patru luni, executare. Sentință grea pentru un clujean

În urmă cu două zile, bărbatul a fost condamnat la trei ani și patru luni cu executare.

Pentru nerespectarea ordinului judecătoresc a primit un an de zile. În 2020, el mai fusese condamnat la doi ani și patru luni, pentru a că a condus sub influența alcoolului. Suspendarea acestei pedepse a fost revocată, așa că, acum, bărbatul are de executat o pedeapsă foarte mare.

În dosarul pentru nerespectarea ordinului judecătoresc, au fost audiați și cei doi copii ai familiei.

”Audiată în calitate de martor, …, fiica celor doi soţi, a arătat că, la data de 26.09.2023, în jurul orei 20.50, aceasta l-a observat pe inculpatul F. Sorin în faţa porţii imobilului persoanei vătămate, adresându-i expresii jignitoare. De asemenea, martora a arătat că, deşi inculpatul a plecat după ce a primit caserola cu mâncare de la aceasta, a revenit în jurul orei 22.20, solicitând din nou mâncare, martora conformându-se pe fondul stării de temere pe care o resimte faţă de tatăl ei”, se arată în sentință.

Martorul ***, fiul celor doi soţi, a confirmat faptul că, la data de 26.09.2023, în jurul orei 22.20, inculpatul a încercat să intre în locuinţa persoanei vătămate. Martorul a arătat că prezenţa la domiciliul mamei, a tatălui său îi provoacă o stare de temere.

”Fiind audiat, inculpatul a arătat că acesta a fost chemat de către soţie la domiciliu, astfel că a venit în jurul orei 22.00, pentru a lua mâncare, şi apoi, fără motiv, aceasta a chemat organele de poliţie. Inculpatul a arătat că nu s-a deplasat la persoana vătămată şi în jurul orei 20.30. Acesta a adăugat că ştia că nu are voie să se deplaseze la locuinţa persoanei vătămate sau să o contacteze în vreun fel, însă nu înţelege de ce aceasta a apelat organele de poliţie, câtă vreme ea l-a chemat la domiciliu”, se mai arată în sentința de condamnare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *