,

Sergiu Sotelecan și-a anunțat candidatura. Primarul din Ciurila tremură serios

Posted by

Celebrul Sergiu Sotelecan din Ciurila și-a anunțat candidatura la funcția de primar, având șanse foarte mari să câștige alegerile, după ce actualul primar, Popa Teodor Cristinel,  după cinci mandate, nu mai are aproape nicio șansă.

Sergiu Sotelecan deține în administrare un lac, în zona Ciurila, unde organizează diverse concursuri de pescuit. În plus, Sotelecan este și un personaj îndrăgit în zonă, fiind și un cunoscut cântăreț de muzică populară.

În ultimii ani, spune Sotelecan, Ciurila a rămas ”repetentă” la capitolul dezvoltare.

”Îs 20 de ani în care Ciurila a bătut pasul pe loc. Voi face o campanie bazată doar pe prietenie, doar pe calitate. Pe departe gândul să intru într-o bătălie în care să atrag toți oamenii, să ne înjurăm, cine ce-o făcut și ce va face. Eu vreau să vorbesc o lună de zile cu voi.  Aș vrea să îmi trimiteți proiectele la care dvs vă gândiți. Vă spuneam că primarul nostru nu are un cuvânt extraordinar. Cam ce promite rămâne la stadiul de promisiune. Se vede, domnule primar la ce realizări ați avut în cei 20 de ani.
Aș vrea să fiți onest, să ne spuneți cam care vor fi realizările dvs. Să ni le spuneți dvs că noi le vedem. Am umblat prin țară și am văzut că se poate face, nu mult mai mult, ci exagerat de mult. Acum umblă mașinile cu asfalt. Care îi miza? Din ce știu și am analizat eu problema, dvs sunteți prezent în comuna asta, în ultimele trei luni de mandat. Cam atunci sunteți mai umil și mai cu picioarele pe pământ și stați de vorbă cu oamenii. La unii le spuneți că le dați ajutoare sociale. Ați fost acum cu ajutoare prin sat și le-ați adus și de-aminte să aibă grijă că primesc ajutoare de la primărie. Credeți că mai suntem ca acum 120 de ani?
Infrastructura în comuna dumitale este rudimentară. Ai văzut cât e asfaltul pus? Trei centimetri. Astea sunt drumurile făcute de dvs.  Nu este un loc de muncă în comuna asta. După 20 de ani de mandat la Primărie, să nu creezi un loc de muncă. Vreau să te întreb în numele comunității, ce ai de gând?  De trei ani și jumătate ce ai făcut în comuna asta? Ai reușit ca 80 la sută din comuna asta să mergem în instanțe, să ne blestemăm pentru păduri, lacuri și altele. Mie nici programul de lucru nu mi l-ai eliberat. În rest, tot ce am făcut am făcut cu familia mea. În Sălicea, domnule primar, lângă Cluj, abia cu chiu cu vai ai tras conductele de apă, nu ai canalizare, nu ai locuri de muncă. Nu ai curent. Oamenii de afaceri și-au pus curentul pe banii lor, și-au montat stații de epurare cu zeci de mii de euro”, a spus Sotelecan, într-un live pe facebook, în care și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al comunei Ciurila.

 

Un răspuns

  1. Avatar Florin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *