”Sharpele nebunu” și-a îmbrăcat Rolls Royce-ul în piele de șarpe! Procurorii sunt șocați! VIDEO

Posted by

Arestat în dosarul ”proxeneților șeici” de la Dej, Cosmin Pop, poreclit ”Sharpele nebunu” a reușit să șocheze pe toată lumea după ce s-a aflat că și-a tunat super limuzina, un Rolls Royce Wraith, în valoare de 400.000 de euro, cu piele de șarpe. Acest lucru a avut loc în cursul lunii noiembrie 2019, exact când procurorii adunau primele date.

Cosmin Pop are porcla ”șarpele” și ar face orice ca orice din jurul lui să arate ca o șarpe. După ce și-a luat un Rolls Royce Wraith, de la Alexandru Bodi, iubitul Biancăi Drăgușanu, clujeanul a decis să își tuneze mașina, iar pentru a asta a apelat la cel mai tare atelier din tuning din România.

Mașina cumpărată din banii adunați de prostituatele din dosar, a fost tunată la cel mai tare atelier de profil din România, DCM Design. La final, mașina a fost filmată din toată unghiurile, iar cel care s-a ocupat de ”tunarea” acesteia spune că a fost îmbrăcată în piele de șarpe și catifea. ”Am pus șarpe pe o mașină care este a unui tip căruia lumea îi spune lumea șarpe. E de la Cluj. Cred că tot Clujul îl știe. Pielea de șarpe e foarte, foarte rezistentă. Într-un Rolls pot să te urci chiar dacă ești îmbrăcat la patru ace, chiar dacă ești îmbrăcat ca un vagabond. … E mișto. Partea cea mai mișto la un Rolls e că poți să te îmbraci cum vrei. În momentul în care arată cam așa, atrage și invidie, invidie cumulată cu o chestie de ceva ce nu înțelegi ce se întâmplă. E o chestie ireală. Omul ăsta își produce porecla peste granițele țării. Omul ăsta stă foarte mult prin Austria și Germania. Astfel de lucrări se duc afara iar oamenii apreciază ce se face în țară. Este o chestie foarte mișto. Cât timp vezi o nebunie din asta, în varianta asta”, spune cel care vorbește despre mașina lui Pop Cosmin, arată evz.ro.

”Șarpele” era atât de mândru de mașina lui încât i-a scos emblema de la Rolls Royce și i-a pus o altă emblemă cu o cobră.

Procurorii de la Dej au arătat în propunerea de arestare preventivă că mașina a fost cumpărat că bani adunați din prostituție de tinerele obligate care se prostituau și îi trimiteau bani. ”Ratele sunt achitate cu bani obținuți de pe urma practicării prostituției de către numitele Cristina P. și Alexandra G., trebuie observate transferurile de bancare. În continuare, arăt că din contul numitei Alexandra G. s-a transferat lui Bodi Alexandru Nicolae, în data de 14 august 2018 suma de 4.080 euro, reprezentând rată Rolls Royce DJ 935 … iar în data de 22.09.2019 s-a transferat suma de 2.045 euro către Bodi Alexandru Nicolae, reprezentând jumătate rată Rolls Royce DJ 935”, se arată în referatul prin care procurorii au cerut arestarea lui Cosmin Pop.

Autoturismul cu acest număr a fost tunat cu piele de șarpe, operațiune estimată de specialiști la aproximativ 20.000 de euro.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *