,

Simona Halep a ajuns la Cluj pentru a participa la un meci demonstrativ de tenis la turneul Winners Open – VIDEO

Posted by

Cea mai bine clasată jucătoare de tenis a României, Simona Halep, a revenit în această dimineață la Cluj-Napoca, pentru a participa la meciul demonstrativ din cadrul turneului de 30.000 de dolari Winners Open, de la Baza Sportivă Winners Sports Club din Parcul Rozelor.

Halep va face echipă astăzi cu tenismenul Horia Tecău împotriva perechii formate din Marius Copil și câștigătoarea turneului Winners Open.

Finala turneului Winners Open va avea loc între Irina Begu și Gabriela Ruse, de la ora 12:00, și va fi transmisă de Digisport și de pagina de Facebook a Sports Festival.

„Îmi este dor să joc și îmi face o mare plăcere să particip la acest eveniment, la acest turneu și abia aștept să ne întâlnim pe teren împreună cu toți ceilalți jucători și sper să fie distractiv.

Momentan nu o să joc nimic, doar aici la Cluj ca să ne simțim un pic bine.

În această perioadă am stat protejată, m-am protejat cât s-a putut de mult, m-am și antrenat în ultimele săptămâni, e ok, m-am odihnit și sper să treacă toată nebunia asta”, a declarat Halep la ieșirea de pe aeroportul clujean.

„S-a schimbat viața mea, totul e diferit, faptul că nu mai călătoresc a fost și un lucru bun pentru că m-am odihnit foarte mult, dar e greu fără turnee, simt lipsa lor și sper în curând să putem călători în liniște și fără teamă”, a mai precizat Simona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *