, ,

Sinucidere la Cluj. Medicii de la UPU Cluj s-au luptat o oră să-i salveze viața

Posted by

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această seară pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane căzute de la înălțime pe strada Crinului din municipiul Cluj-Napoca.

Echipajul de pompieri a aplicat alături de un echipaj SAJ manevre de resuscitare bărbatului mai bine de o oră, însă fără a putea readuce semnalele vitale ale acestuia.

Pompierii i-au acordat primul ajutor calificat și au aplicat manevre de resuscitare alături de un echipaj SAJ unui bărbat în vârstă de aproximativ 80 de ani, care prezenta traumatisme grave, cel mai probabil în urma căderii de la înălțime.

Avea 87 de ani

La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 22.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că un bărbat ar fi căzut pe trotuar de la etajul unui bloc, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca, aflându-se în stare de inconștiență.

La fața locului au fost dirijate un echipaj medical și o echipă operativă de polițiști.

Polițiștii au stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 87 de ani, din Cluj-Napoca, care ar fi căzut pe trotuar de la etajul 6 a unei clădiri. Medicii i-au efectuat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, au fost nevoiți să declare decesul acestuia.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cauza decesului urmând a fi stabilită după efectuarea autopsiei medico-legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *