Șmecheraș cu bani din Huedin, trimis la închisoare de judecătorul Danileț. A fentat Serviciul de Probațiune și a ajuns după gratii

Posted by

Tribunalul Cluj a revocat suspendarea unei pedepse cu închisoarea de un an și șase luni, dispusă de Judecătoria Huedin, în cazul unui copil de bani gata din Huedin.

Pe numele lui Sabin Dragos Demea a fost emis un mandat de executare.
Pe numele lui Sabin Dragos Demea a fost emis un mandat de executare.

Sursele noastre ne-au declarat că este vorba despre Sabin Dragoș Demea, fiul unui influent afacerist din oraș, condamnat pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

”Admite contestația formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin, desființează în întregime sentința penală nr. 54/13.02.2023 a Judecătoriei Huedin și, rejudecând: În baza art. 583 C.proc.pen raportat la art. 96 alin. (1) C.pen admite sesizarea consilierului de la Serviciului de Probaţiune Cluj şi, în consecinţă, revocă suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei de 1 an şi 6 luni închisoare aplicată prin sentinţa penală …. Dispune executarea în regim de penitenciar a pedepsei principale menţionate. … Se va emite mandatul de executare în temeiul art. 555 alin. (1) C.proc.pen. de către Judecătoria Huedin”, se arată în decizia Tribunalului Cluj.

Sentința în acest dosar ar fi fost emisă de judecătorul Cristi Dănileț, susțin sursele noastre.

A fentat Serviciul de Probațiune

Potrivit datelor oficiale, Sabin Dragoș Demea a fost condamnat pentru comiterea unui grav accident de circulație, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În data de 25.11.2017, în jurul orelor 22,56 inculpatul Demea Ssabin Dragoș, în timp ce conducea autoturismul marca Mercedes, pe DN 1 E 60, pe raza localității Izvoru Crișului, jud. Cluj, din direcția Huedin spre Cluj-Napoca, a pierdut controlul autovehiculului, a pătruns pe contrasens și apoi pe trotuarul din partea stângă a sensului de mers, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate din beton și mai apoi, cu autoturismul marca Skoda, care se afla parcat pe trotuarul din partea stânga a aceluiași sens de mers.

Cu ocazia identificării, conducătorul auto Demea Sabin Dragoș a prezentat documentele personale si ale autovehiculului, fiind înștiințat despre faptul ca urmează sa fie testat cu aparatul etilotest.

În urma testării, aparatul etilotest a indicat o valoare de 0.52 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Prin urmare, a fost condus la Spitalul Orășenesc Huedin, unde i-au fost recoltate doua probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei, prima proba la ora 23,55., iar cea de-a doua probă la ora 00,55.

Din buletinul de analiză toxicologică – alcoolemie nr. 7481/IX/a/839 din 22.12.2017 al IML Cluj – Napoca, rezultă că inculpatul a avut o alcoolemie de 0,90 g %o la prima probă de sânge recoltată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *