Acasă EVENIMENTE Șmecherul cu BMW lăsat fără permis pentru 30 de zile. Făcea drifturi...

Șmecherul cu BMW lăsat fără permis pentru 30 de zile. Făcea drifturi în mijlocul Clujului

0
sursa foto: facebook

Un șofer de Glovo clujean a fost prins de polițiști exact în momentul în care acesta făcea drifturi, noaptea, pe străzile din Cluj-Napoca. Gestul teribilist al curierului a stârnit un val de reacții pe internet.

În filmarea distribuită pe rețelele de socializare de un autor anonim, se vede cum bărbatul demarează cu viteză, încălcând regulile de circulație, printr-un sens giratoriu din oraș. 

Imaginile sunt cu atât mai impresionante, deoarece la finalul videoclipului, se vede cum un echipaj de poliție intervine pentru a-l opri pe curierul inconștient.

Reacțiile internauților la videoclipul distribuit au dat dovadă de un umor aparte la situația cu pricina:

„Deci de aia întârzia comanda la Glovo…”; „În realitate amesteca mai bine salata, să nu ți-o dea ghemotoc”; „Îți amesteca smântâna în ciorbă”, au fost doar câteva din reacțiile cu ironii fine la adresa șoferului teribilist.

A fost lăsat pieton pentru 30 de zile

Șoferul prins de polițiștii de la Poliția Rutieră Cluj a primit amendă pentru comiterea mai multor abateri de la regimul rutier.

Polițiștii au dispus reținerea permisului de conducere pentru 30 de zile, pentru conducere agresivă.

”Din motive de „conducere agresivă”, comanda dumneavoastră va întârzia 30 de zilerespectivul conducător auto a fost sancționat de polițiștii Biroului Rutier Cluj, cuantumul total al amenzilor fiind de 2.320 de lei.
 
Abaterile:
– conducere agresivă
lipsa documentelor prevăzute în legislație
– nepurtarea centurii de siguranță
lipsa dotărilor specifice la autovehicule.
De asemenea, dreptul acestuia de a conduce autovehicule a fost suspendat pe o perioadã de 30 de zile”, au comunicat cei de la IPJ Cluj.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.