,

Exclusiv! Șoc la Poliția Cluj! ”Exilatul” s-a întors la comandă! Teleghidații politic sunt la pământ

Posted by

La prima oră a dimineții, pe faxul Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj a sosit o notă de la Inspectoratul General al Poliției Române, prin care se anunța faptul că ministrul de Interne, Marcel Vela a dat ordin ca delegarea comisarului șef Mircea Rus la IPJ Ialomița, să înceteze de îndată, cu data de 10 august 2020, iar acesta să se întoarcă pe funcția deținută anterior.

La scurt timp după ce ordinul a fost transmis, la IPJ Cluj și-a făcut apariția chiar Mircea Rus, care este acum inspector șef al IPJ Cluj.

Subofițerul de serviciu de la poarta instituției și centralista ne-au informat că șefii interimari, cei care nu și-au făcut treaba în cazul crimei copilului de opt ani, preferând să caute mai bine de 72 de ore după cai vezi pe pereți, decât după suspectul principal, erau negri de supărare. ”Domnul inspector șef Mircea Rus a ordonat o ședință rapidă, de informare. S-a discutat despre pelerinajul Nicula și nici o vorbă despre faptele trecute. Trebuie mobilizare urgentă și maximă a Poliției și Jandarmeriei la Nicula, de pe 15 august 2020”, ne-a spus agentul de la poarta IPJ Cluj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *