, ,

Șocant!!! Fetița de 13 ani de la Colegiul Nicolae Coșbuc, din Cluj a vrut să se sinucidă. Care au fost ultimele gesturi făcute în sala de clasă

Posted by

Surse din cadrul Poliției Cluj ne-au declarat că imaginile înregistrate de camerele de luat vederi din școală, arată că fetița, elevă în clasa a Vlll-a a vrut să se sinucidă.

Unul dintre ofițerii criminaliști care a participat la cercetarea la fața locului ne-a precizat că înainte de arunca pe geam, eleva a avut un comportament foarte ciudat.

”Pe camerele de filmat se vede cum fetița era singura în sala de clasă. La pauză, a mers la pervaz, o dată, a deschis geamul și a stat câteva momente acolo. Apoi a plecat și iar s-a întors și a sărit”, a spus sursa citată.

Informația a fost confirmată și de directorul Colegiului Național ”George Coșbuc” din Cluj Napoca, profesorul de geografie Horațiu Popa Bota.

”Astea sunt imaginile înregistrate. Nici noi nu putem înțelege ce s-a întâmplat”, a spus profesorul director Bota.

Este în stare la UPU de la Pediatrie

Clasa de la geamul căreia s-a aruncat fetița de 13 ani, se află în partea opus intrării principale de pe strada Avram Iancu, din Cluj Napoca.

În cădere, minora a căzut pe copertina care protejează intrarea din spate în școală și spre cabinetul medical. De altfel, primele persoane care au ajuns la fetița rănită a fost medicul și asistentul medical, de la cabinetul școlar.

Aceste două persoane le-au declarat anchetatorilor că au auzit o bubuitură după care o voce de copil a strigat de două ori după ajutor.

Copila a fost transportată de urgență la UPU de la Spitalul de Pediatrie din Cluj, unde, în urma evaluărilor medicale s-a stabilit că a suferit o leziune gravă a bazinului, membrele inferioare fiind paralizate. Medicii țin copilul sub observație medicală și așteaptă o evoluție pozitivă în zilele următoare.

De ce ar fi ales să sinucidă

Din primele informații, eleva ar fi ales să recurgă la acest gest incredibil din cauza programului foarte încărcat pe care îl avea, pe lângă școală, fiind supraaglomerată și cu meditațiile la română și la matematică.

Directorul Colegiului ”George Coșbuc”, profesorul Bota a spus că fetița nu a dat niciodată semne că ar fi supărată.

”Este o fetiță cu medie în jur de 9, fără probleme. În urmă cu o săptămâna, tatăl fetiței a participat la o activitate școlară și le-a prezentat elevilor ce înseamnă să fii antreprenor în mediul privat. Chiar fetița a participat la activități, la un concurs de ceramică, care a avut loc acum câteva zile. Am vorbit și cu psihologul școlar și cu dirigintele și nimeni nu își explică gestul ei”, a mai spus profesorul Bota.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *