Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Șofer băut și posibil drogat, arestat la Cluj Napoca. A intrat cu mașina furată într-un magazin

Judecătorii de la Judecătoria Cluj Napoca l-au arestat pe un bărbat din Cluj Napoca, acuzat că a condus sub influența alcoolului, un autoturism, pe care l-a furat.

Polițiștii clujeni au găsit în mașină și două pliculețe cu droguri. În funcție de rezultatul testărilor care vor avea loc la Institutul de Medicină Legală din Cluj, acuzațiile vor fi extinse.

”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca formulată la data de 28.08.2023. Dispune arestarea preventivă a inculpatului B.O.D. (n.n. Bobiș Ovidiu Daniel) cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor deconducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului și furt în scop de folosinţă, … pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 28.08.2023 şi până la data de 26.09.2023, inclusiv”, se arată în mandatul de arestare.

Polițiștii l-au urmărit prin Mănăștur

În fapt, la data de 27 august a.c., în jurul orei 23.20, polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca, aflându-se în cadrul unor filtre rutiere în zona străzii 1 Decembrie 1918, au efectuat semnalul de oprire unui bărbat care conducea un autoturism.

 

Bărbatul aflat la volan nu a respectat indicațiile polițiștilor, continuându-se deplasarea după ce a staționat câteva momente, astfel că echipajul a pornit în urmărirea acestuia.

Politistii clujeni l-au urmarit pe infractor prin tot orasul.

Politistii clujeni l-au urmarit pe infractor prin tot orasul.Sursa foto: Politia Cluj

Urmărirea în trafic a continuat până în zona străzii Bucegi, din Cluj Napoca, unde bărbatul a intrat cu autoturismul într-un chioșc stradal, de unde apoi a fugit.

Ulteriior, el a fost imobilizat de polițiști și condus la sediul unității de poliție, unde s-a constatat că nu deținea permis de conducere.

De asemenea, testarea acestuia cu etilometrul a indicat o concentrație de 0.45 mg/l alcool pur în aerul expirat, context în care a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat mostre biologice.

În continuarea verificărilor, polițiștii au identificat în autoturismul condus de acesta două plicuri tip ziplock, care conțineau o substanță solidă alb-transparentă, care au fost ridicate și transmise înspre cercetări ulterioare Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj.

Totodată, s-a stabilit că bărbatul ar fi sustras autoturismul respectiv dintr-o spălătorie auto, din centrul municipiului Cluj-Napoca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Un șofer de camion a povestit că a fost oprit în trafic de polițiștii germani, de la autostrăzi, care i-au aplicat o amendă uriașă....

EVENIMENTE

Fost diacon și șofer al mitropolitului Clujului, IPS Andrei, ajuns ulterior ofițer la Poliția Rutieră, unde a condus mașinile de poliție pentru mai bine...

EVENIMENTE

Zeci de preșcolari de la Grădinița din Apahida sunt obligați să doarmă pe jos, pe saltele, într-o sală de mese, transformată în sală de...