Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRE PRINCIPALA

Șofer inconștient în parcare la Vivo! Și-a lăsat câțelușul în mașină incinsă de soare VIDEO

O întâmplare care arată că printre noi există oameni care nu au un ”dram de minte” a avut loc în cursul zilei de luni, în parcarea Mall-ului VIVO din Cluj Napoca – Florești.

Un trecător a observat într-un Audi, înmatriculat în Bistrița Năsăud un cățel, închis într-o cușcă.

Afară erau 36 de grade Celsius, iar în mașina încinsă de soare, peste 40 de grade Celsius.

Cățelul a ajuns în stare critică la un cabinet veterinar

Cățelul a ajuns în stare critică la un cabinet veterinar. Sura foto: Ana Maria

Trecătorul a sunat la 112 și a anunțat incidentul. În scurt timp la fața locului a sosit un echipaj de pompieri de la ISU Cluj care au spart unul dintre geamul lateral al mașinii. Cățelul a fost transportat la medicul veterinar, fiind însă în stare foarte gravă.

Incidentul a fost confirmat de colonelul Andrei Biriș de la ISU Cluj.

”Da, a fost o solicitare privind faptul că a fost văzut pe banchetă un câine care agoniza, a intervenit un echipaj de pompieri care a spart geamul lateral pentru a asigura accesul înăuntru și scoaterea cățelului din autoturism”, a declarat lt. col Andrei Biriș, pentru Foaia Trannsilvană.

Animalul a ajuns la un cabinet veterinar

Cea care l-a găsit este Ana Maria. Femeia a sunat la 112, timp în care a așteptat lângă mașina sosirea pompierilor militari.

”Apelul la 112 a fost preluat de politie si pompieri. S-a intervenit rapid și a fost dus la veterinar. La preluare avea temperatura de 42,6 °C. Stare critică”, a scrios Ana Maria, pe o rețea de socializare.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Cluj au fost sesizați despre producerea unui accident de...

EVENIMENTE

Judecătoria Cluj Napoca a emis în data de 12 septembrie o sentință civilă prin care societatea GOTO Parking, care administrează parcarea publică din incinta...

EVENIMENTE

Pompierii de la Detașamentul Huedin au fost solicitați să intervină la Spitalul Orășenesc Huedin, unde s-au raportat degajări de fum la nivelul canalizării și...