Șofer prins băut și cu viteză mare într-o localitate din Cluj

Posted by

Șofer prins băut și cu viteză mare, de 119 km/h într-o localitate din județul Cluj. Acesta a fost depistat de aparatul radar, iar în urma testului cu aparatul etilotest, acesta consumase și alcool.

Șofer prins băut și cu viteză mare

Polițiștii turdeni l-au oprit, la data de 3 februarie, în jurul orei 16.50, pe bărbatul de 50 de ani, care a fost surprins cu aparatul radar având viteza de 119 km/h pe un sector de drum cu limita maximă de 70 km/h.

„Cel în cauză se deplasa cu un autoturism pe raza localității Copăceni. Testarea cu aparatul etilotest a acestuia a indicat concentrația de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind demarate cercetări sub aspectul infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, a transmis IPJ Cluj.

Alt șofer prins fără permis

De asemenea, în data de 4 februarie, în jurul orei 19:50, un alt bărbat, de 32 de ani, din municipiul Turda, a fost oprit în trafic de polițiști în timp ce se deplasa cu mașina.

Ulterior, oamenii legii au descoperit că tânărul nu deținea permis de conducere, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *