Sotelecan a răbufnit din nou. Despre hoții de pește: ”ăștia mai colorați, nu mai veniți”! VIDEO

Posted by

Cunosctul rapsod ardelean, Sergiu Sotelecan, proprietar al unor lacuri de pescuit, situate la Ciurila, județul Cluj, a răbufnit din nou.

În cursul zilei de sâmbătă el a prins în flagrant trei persoane care furau pește. Bărbații au venit la pescuit, au plătit taxa, dar capturile mai mari le-au ascuns în portbagajul mașinii.

Doi dintre cei trei fac parte dintr-o etnie conlocuitoare. Sergiu Sotelecan spune pe filmare că doar cu cei cu ”pielea mai bronzată” are cele mai mari probleme.

Hotii de peste l-au enervat pe Sotelecan.
Hotii de peste l-au enervat pe Sotelecan. Captura video.

 

”Fraților, uitați-vă aici, că ați venit și ăștia din Florești și ați zis că este discriminare la noi. Uită acolo, șase pești ascunși în mașină. Cum vă prinde soarele un pic și veniți aici la noi, cum cu japca. Asta-i discriminare? Numai cu voi am treabă. Vă rog frumos, ăștia care sunteți un pic mai colorați, nu mai veniți aici la nou. Faceți mizerie, faceți gălăgie, furați, într-una. Nu vă rabdă Dumnezeu să nu furați mă. Uitați-vă la ei. Uită-te la ei, cu o geantă de pești în mașină și mai veniți la cântar. Că doar noi suntem fraieri. Le-am zis, mă … uitați-vă pe casă că e camera de filmat și vă vedem pe fiecare. Așa pentru obrazul vostru, să veniți și să furați. Când vă duceți, parcă văd că și acolo unde ați pescuit, este numai mizerie, că atâta nu faceți să adunați după voi. Și apoi ziceți că e discriminare?”, a sus Sotelecan.

Sotelecan este proprietar de lacuri

Sergiu Sotelecan deține două lacuri la Ciurila, cunoscute sub numele de ”La Sote”. În schimbul unei taxe modice, pescarii pot pescui pe tot parcursul zilei, iar la final puteți reține o anumită cantitate de pește.

Taxa este de:

* Lacul mare: 50 RON – C&R cu 2 lansete.

* Lacuri cu crap: 60 RON – pescuit la plută – 1 băț plută, 3kg crap.

* Lacul cu caras: 30 RON – pescuit la plută – 1 băț plută, 3kg caras.

Se poate reține trei kilograme de crap sau două kilograme de păstrăv.

 

5 răspunsuri

 1. Avatar Gigel
  Gigel
  1. Avatar Mh
   Mh
 2. Avatar Stefan Naghi
  Stefan Naghi
 3. Avatar Jinx
  Jinx
 4. Avatar Dorin
  Dorin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *