Spectacol de teatru clujean cucerește Italia

Posted by

Spectacol de teatru clujean cucerește Italia. Mai exact, actorii ai Teatrului Național „Aureliu Manea” din Turda va participa în cadrul Carnavalului de la Veneția cu șase reprezentații ale celei mai noi producții „Hellequin”.

Un spectacol de teatru din Cluj a ajuns în Italia
Un spectacol de teatru din Cluj a ajuns în Italia

„Hellequin productie a Teatrul National Aureliu MANEA TURDA se numara printre marile spectacolele invitate la ediția din acest an a Carnavalului de la Venezia”, a anunțat teatrul.

Actori clujeni în Veneția

Spectacolul de commedia dell’arte a fost regizat de Michele Modesto Casarin, profesor și coordonator la prestigioasa Accademia Teatrale Carlo Goldoni din Italia, iar premiera a avut loc în decembrie 2023.

Cele șase reprezentații ale spectacolului vor fi susținute cu sprijinul Institutului Cultural Român din Veneția și vor avea loc în perioada 9 – 11 februarie în Piața Campo Santo Stefano și San Marco.

Spectacol de teatru clujean cucerește Italia

Un număr de opt actori clujeni care joacă pe scena Teatrului Aurelian Manea din Turda vor fi prezenți la Carnavalul de la Veneția, cu acest spectacol. Aceștia vor da tot ce au mai bun din ei pentu a impresiona publicul italian.

Reprezentanți ai comunității de români din Veneția sunt așteptați la acest spectacol al clujenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *