Acasă ADMINISTRATIV Spitalul Clujana primește 26,6 milioane de lei de la UE

Spitalul Clujana primește 26,6 milioane de lei de la UE

0

Secretarul de stat în Ministerul Proiectelor Europene, Hegedüs Csilla, a anunţat, marţi seară, mai multe proiecte cu fonduri europene pentru mai multe spitale din ţară.

„Avem nevoie de servicii medicale performante şi spitale dotate cu aparatura necesară pentru a putea consolida sistemul sanitar, pentru a putea face faţă cât mai eficient greutăţilor cauzate de epidemia de coronavirus şi să protejăm vieţile omeneşti”, a scris, marţi seară, pe Facebook Hegedüs Csilla.

Finanțări pe fonduri europene pentru mai multe spitale din România

Aceasta anunţă mai multe proecte din fonduri europene pentru mai multe spitale, respectiv: Spitalul Municipal Cluj Napoca (26,6 milioane de lei), Spitalul Dr. Valer Russu din Luduş (11,1 milioane de lei), Spitalul Municipal Salonta (2,1 milioane lei) şi Spitalul Municipal Mediaş (19 milioane lei).

Potrivit acesteia, proiectele vizează dotarea unităţilor spitaliceşti prin achiziţionarea de echipamente şi aparatură medicală, dispozitive medicale şi de protecţie medicală necesare pentru tratamentul pacienţilor cu infecţie COVID – 19, precum defibrilatoare, aparate CT, ecografe şi aparate de radiologie mobile, paturi de terapie intensivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.