Strategii pentru betting exchange

Posted by

Exista doua tipuri de pariori, cei clasici care se rezuma in a folosi doar pariuri simple si cei care se aventureaza in a testa pariuri care mai de care mai complicate. Acest articol este pentru cei din urma, mai ales daca obisnuiesc sa parieze la Betfair Exchange.

Este foarte probabil sa nu fi pariat niciodata pana acum la o agentie de pariuri ce include si betting exchange, mai ales dat fiind faptul ca optiunile sunt destul de limitate in Romania.

Gasesti aceasta optiune la Betfair, asa ca daca nu ai cont la aceasta casa de pariuri sportive, trebuie neaparat sa urmezi un tutorial despre creare cont Betfair. In acest fel vei obtine un cont la aceasta agentie in timp redus, fara a te complica prea mult, ceea ce sigur te va incanta.

Strategii pentru Betting Exchange

Intre pariurile obisnuite si pariurile tip betting exchange este o foarte mare diferenta. Asta inseamna ca vei putea paria doar pe cotele pe care alti pariori le ofera.

Pariurile pot fi plasate in mod obisnuit, insa nu vei putea folosi mai multe pariuri pe un singur bilet, ci fiecare pariu va fi pe un bilet separat. Aceasta optiune de pariere a fost gandita pentru pariorii calculati, ce folosesc strategii de pariere si mai ales care nu urmaresc sa obtina castiguri cat mai mari folosind o miza mica.

Multi dintre pariori prefera sa spuna despre betting exchange faptul ca este o bursa pentru pariuri, iar aceasta comparatie este chiar foarte sugestiva. Suntem de acord cu ea, asa ca trebuie sa trecem la subiectul acestui articol.

Strategii pentru Betting Exchange

Daca esti un fan al pariurilor tip Betting Exchange, atunci trebuie sa stii ca sansele tale de castig pot creste in mod considerabil atat timp cat vei alege sa urmezi anumite strategii. Ce strategii? Iti recomandam noi cateva:

Strategia peste x goluri marcate

In general, majoritatea pariorilor care activeaza pe piata de betting exchange au o pasiune pentru pariurile ce vizeaza numarul de goluri. Prin urmare, o strategie excelenta ar fi sa joci pe optiunile de peste 1.5/2.5 goluri.

De exemplu, poti alege sa joci vor fi cel putin 2 goluri in meci. Vei obtine o cota de cel putin 1.25 si de maxim 1.50. Imediat dupa ce primul gol va fi marcat, functia de cash out va fi disponibila, asa ca poti obtine profit cu doar un singur gol marcat.

Daca golul se va marca rapid, atunci profitul este mai mare. Totusi, iti recomandam sa analizezi cat mai atent evenimentele pe care alegi sa pariezi, intocmai pentru a-ti creste sansele de castig cat mai mult.

Strategia „time bomb”

O alta strategie interesanta pe care merita sa o aplici la betting exchange este cea cunoscuta cu numele de „time bomb” Altfel spus, nu ar trebui sa se marcheze intre minutul 40 si pauza.

Sunt putine meciurile de fotbal in care se marcheaza un gol intre minutul 40 si pauza, iar asta deoarece fiecare echipa si doreste sa aiba o situatie cat mai buna atunci cand intra la pauza.

Alege sa pariezi ca nu se va marca intre minutul 40  si pauza, iar astfel ai sanse mari de a obtine un pariu castigator. Analizeaza atent evenimentele pe care alegi sa aplici aceasta strategie, pentru a te asigura ca exista sanse cat mai mici de a se marca inainte de pauza.

Strategia „Lay the Draw” sau „contra egal”

Daca tot vorbim despre strategii ce merita aplicate pentru betting exchange, atunci nu putem uita de strategia Lay the Draw. Iar asta deoarece este vorba despre una dintre cele mai populare strategii de acest tip, motiv pentru care este folosita deseori de catre pariori.

Este o strategie simpla, dar foarte eficienta. Tot ce trebuie sa faci este sa mizezi ca meciul nu se va termina la egalitate.

Aceste pariuri se recomanda a fi plasate inainte ca evenimentele sportive sa inceapa, iar profit vei obtine atunci cand o echipa marcheaza. Iti recomandam sa joci pariuri cu cote mari. Imediat ce in meci se marcheaza, foloseste functia de cashout si sigur vei obtine un profit foarte bun.

Trebuie sa iti doresti ca primul gol sa se marcheze tarziu in meci, intocmai pentru a putea obtine un profit cat mai generos.

Iti recomandam sa folosesti aceasta strategie in meciurile de fotbal in care exista sanse mari sa se marcheze, alegand deci un eveniment dintr-un campionat in care stii bine ca se marcheaza des.

Acestea sunt, asadar, cateva dintre cele mai importante strategii pe care le poti aplica ori de cate ori alegi sa pariezi pe Betting Exchange. Incearca-le si tu iar atat timp cat vei alege atent evenimentele pe care mizezi, sigur roadele nu vor intarzia sa apara.

Nu uita ca betting exchange implica o pariere responsabila, calculata si mai ales o analiza atenta a tuturor statisticilor inainte de a paria pe un eveniment sportiv anume. La fel ar trebui sa faci si tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *