,

Student arestat pentru tâlhărie, la Cluj. S-au terminat banii părinților destul de repede

Posted by

Polițiștii clujeni au avut de-a face cu un caz foarte grav, care s-a petrecut pe raza localității Florești, județul Cluj.

Studentul tâlhar a primit mandat de arestare.
Studentul tâlhar a primit mandat de arestare.

Este vorba despre un tânăr, student la una dintre facultățile din Cluj Napoca, care, atenție, a comis două infracțiuni de tâlhărie.

În acest caz, judecătorii de la Judecătoria Cluj Napoca au emis un mandat de arestare, pentru o perioadă de 30 de zile, pe numele lui D.C.

”Dispune arestarea preventivă a inculpatului D.R.C., fără antecedente penale, cetățean român, necăsătorit, fără obligații militare, studii liceale, student, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, … pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 30.10.2023 până la data de 28.11.2023, inclusiv”, se arată în mandatul de arestare emis de Judecătoria Cluj.

La data de 29 octombrie a.c, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au identificat și dispus reținerea a doi tineri, de 15 și 18 ani, din județul Cluj, cercetați pentru comiterea a două infracțiuni de tâlhărie calificată.

De asemenea, la momentul comiterii infracțiunii, minorul de 15 ani ar fi condus un autoturism pe raza localității Florești.

Și-a amenințat victimele cu un cuțit

Polițiștii clujeni susțin că la data de 29 octombrie a.c., în jurul orei 06.40, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați despre comiterea a două infracțiuni de tâlhărie, în zona imobilelor A.N.L., din Florești, de către persoane necunoscute.

”Au fost demarate activitățile de cercetare, rezultând că tânărul de 18 ani, din comuna Iara, l-ar fi amenințat cu un obiect ascuțit pe un altul, de 18 ani, după care i-ar fi sustras suma de 4.200 de lei. La scurt timp, minorul de 15 ani, din comuna Florești, l-ar fi amenințat cu un obiect contondent, și anume o bâtă de baseball pe un alt tânăr, de 18 ani, pe care l-ar fi agresat fizic cu pumnul în zona feței. Ulterior, i-ar fi sustras 800 de lei”, au precizat oficialii de la IPJ Cluj.

După comiterea infracțiunii, minorul s-a urcat la volanul unui autoturism, pe care l-ar fi condus pe raza localității Florești, deși nu deținea permis de conducere.

În urma investigațiilor, la aproximativ cinci ore de la sesizare, cei doi au fost identificați și conduși de polițiști la sediul unității de poliție, pentru continuarea cercetărilor.

Banii au fost recuperați

Sursele oficiale din Poliția Cluj au mai precizat că banii au fost recuperați, fiind vorba despre peste 4.000 de lei. O parte din aceștia au fost găsiți și ridicați din autoturismul în cauză, ocazie cu care a fost identificată și bâta de baseball.

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie calificată și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Un răspuns

  1. Avatar nimeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *