Acasă EVENIMENTE Studentă din Cluj Napoca găsită moartă în Italia. Procurorii italieni și carabinierii...

Studentă din Cluj Napoca găsită moartă în Italia. Procurorii italieni și carabinierii derulează o amplă anchetă pentru a-l găsi pe ucigaș.

0

Diana Maria Zaharie, în vârstă de 23 de ani, a fost găsită moartă, pe marginea unei șosele din regiunea Cassino, provincia Frosinone (Lazio). Diana era originară din Carei, dar era studentă la Facultatea de Arte din Cluj Napoca.

Din primele informații rezultă că tânăra se afla în vacanță, în Italia, și că își făcea alergarea de dimineață. Tragica întâmplare a avut loc luni dimineața, când un șofer inconștient ar fi lovit-o cu mașina după care a fugit de la fața locului.

După câteva minute, Diana a fost găsită de un alt șofer care a sumat la numărul de urgență. Din păcate, medicii aunși la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul.

Carabinierii și procuratura fac anchetă

Procurorul Emanuele De Franco, care a ajuns la fața locului, a ordonat ca un medic legist să facă autopsia trupului neînsuflețit. Presa din Italia scrie că legistul Vincenzo Caruso, consultant al Parchetului, va face autopsia după care va stabili modalitatea prin care s-a produs decesul tinerei de 23 de ani.

Carabinierii din Cassino au cerut imaginile de la mai muilte camere de luat vederi din zona pentru a stabili identitatea șoferului criminal.

Studentă la Facultatea de Arte

Diana era studentă la Cluj Napoca și obișnuia să călătorească prin diferite locuri, pentru a-și găsi inspirația.

Jurnaliștii de la La Republica scriu că Diana Maria Zaharie a ajuns la Cassino, și că la scurt timp a fost transportată la secția Urgențe a spitalului „Santa Scolastica”, după ce a acuzat o stare de rău. Ulterior, Diana a plecat din spital lăsându-și lucrurile personale în holul spitalului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.