,

Studenți clujeni pe podium în America, la un concurs de design seismic

Posted by

Studenți clujeni pe podium în America la un concurs de design seismic. Este vorba de o echipă de studenți de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) care au obținut un succes la prestigiosul concurs internațional de design seismic din Seattle.

Studenți clujeni pe podium în America
Studenți clujeni pe podium în America

Studenții UTCN au reușit să se claseze pe locul doi în competiție și și-au demonstrat abilitățile lor în domeniul ingineriei structurale.

Cine sunt studenții care au cucerit America?

Studenții au realizat o machetă din lemn de balsa care a fost supusă unor simulări de cutremure. Pe primul loc s-a clasat Universitatea Cornell din SUA, iar pe locul trei Universitatea Victoria din Canada.

„Împărtășim bucuria acestei victorii cu voi! Suntem incredibil de mândri că am obținut un loc pe podium la Seismic Design Competition 2024, Seattle, Washington! Această experiență ne-a oferit lecții valoroase și a întărit echipa noastră în moduri pe care nu ni le-am imaginat niciodată.

Felicitări câștigătorilor și tuturor echipelor care au participat. Felicitări echipei SDC UTCN 2024 pentru locul 2!

Luca Zăhan (team captain), Adrian Zacharievici, Robert Teodorescu, Victor Mitea, Andre Mitu, David Havrstiuc, Simona Halip, Bianca Bologa, Paula Bosi, Mădălina Rusu, Nicoleta Popa, Matei Dragos

Mulțumim îndrumătorilor Răzvan Mureșan, Denisa Dragomir, Diandra Jula, Sabina Nitulescu şi profesorilor Ovidiu Prodan şi Paul Mihai Moldovan”, au scris cei de la UTCN SDC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *