,

Studenții de la USAMV Cluj sunt obligați să își deschidă conturi la BCR. Care este șmecheria???

Posted by

De curând pe grupurile de studenți de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a început să circule informația că toți studenții trebuie să își deschidă conturi la Banca Comercială Română (BCR).

USAMV Cluj își obligă studenții să își deschidă conturi la BCR.
USAMV Cluj își obligă studenții să își deschidă conturi la BCR.

Unii dintre studenți au pus întrebări, deoarece un alt cont bancar deschis la o altă bancă presupune cheltuieli cu administrarea și plata unor comisioane lunare.

Potrivit studenților, obligativitatea deschiderii contului la BCR a venit în momentul în care s-a pus problema decontării abonamentului de călătorie pe mijloacele de transport în comun ale Companiei de Transport Public Cluj.

”Nu înțelegem nici noi unde este șmecheria. Cu siguranță cineva are un interes și beneficiază de anumite bonusuri. Ni s-a comunicat de la secretariat că CTP are această pretenție ca toți studenții de la USAMV să aibă conturi deschise la BCR. Ce nu înțelegem noi este faptul că banii pentru decontarea transportului pentru studenți nu vin de la CTP Cluj, nici de la Primăria Cluj Napoca, ci direct de la Ministerul Educației”, ne-a relatat unul dintre studenți.

S-a primit circulară pe universitate

Studenții de la USAMV Cluj mai susțin că li s-a transmis faptul că deschiderea contului la BCR este un pas obligatoriu, pentru a beneficia de decontarea transportului în comun.

De asemenea, un alt student ne-a spus că nu înțelege de ce banii nu pot fi virați în conturi deschide la alte bănci, ci obligatoriu la BCR.

 

Un răspuns

  1. Avatar Cornel Catoi Rector USAMVCN
    Cornel Catoi Rector USAMVCN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *