,

Subprefectul de Cluj se crede la partid, ca și la crâșmă. Amănuntul care l-a dat de gol

Posted by

Duminică la Huedin, PSD Cluj și-a lansat candidatul pentru funcția de primar al acestui oraș. Subprefectul de Cluj se crede la crâșmă.

Oana Goga este un candidat cu reale șanse să adune la alegerile locale cele mai multe voturi. În ipoteza că actualul primar, Mircea Moroșan, de la PNL, nu va mai candida, așa cum a anunțat, Oana Goga are cele mai multe șanse.

Subprefectul de Cluj se crede la crâșmă.
Subprefectul de Cluj se crede la crâșmă.

Cu ocazia festivismului acestui moment, la care a luat parte și șeful PSD Cluj, profesorul Vasile Dîncu, actualul sibprefect de Cluj, Răzvan Ciortea a stricat fotografia de grup.

La un moment dat, fotograful l-a surprins pe Ciortea cu o sticlă de șampanie în mână. Este clar că la Huedin, atmosfera a fost una mai mult decât relaxată.

”Ieri, Huedinul a fost martorul unei demonstrații remarcabile de unitate și susținere. Pentru proiectul nostru de a transforma orașul într-un loc mai prosper și mai bine administrat. Cu mândrie, am fost gazda unei adunări impresionante de peste 400 de participanți. Toți uniți în sprijinul candidaturii Oanei Goga pentru funcția de primar al orașului nostru drag”, au scris cei de la PSD Huedin.

Vectorii PSD au fost activați

Pentru prima dată, de mulți ani încoace, PSD Cluj a dat și un semnal de unitate. Semn că Vasile Dîncu are planuri mari pentru alegerile locale și generale.

Au apărut în prima linie lideri precum Remus Lăpușan sau Ioan Oleleu, trași pe linie moartă în ultimii ani. Lăpușan a condus PSD Cluj, după care a plecat la Pro România. experiența acestuia este una foarte importantă pentru partid.

Lăpușan s-a întors la PSD Cluj, dar revenirea nu a fost bine văzută de gruparea Dîncu  – Cordoș – Ciortea.

De asemenea, Lucia Suciu, primărița de Chinteni, supranumită ”primărița de fier” a fost și ea prezentă la Huedin. Primărița are o experiență politică foarte mare, fiind la al șaselea mandat de primar.

Sunt semnale că la PSD Cluj s-a făcut pace. Cele două tabere grele, s-au așezat la masă și au discutat un plan de unitate pentru abordarea alegerilor locale și cele parlamentare.

Un răspuns

  1. Avatar SILVIU
    SILVIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *