Suporter a lui U Cluj la un pas să fie linșat de ultrașii de la Steaua. Își aștepta copiii și a fost nevoit să apere cu un topor

Posted by

Un suporter al Universității Cluj a mers în această după amiază la meciul de fotbal de la dintre Unirea Dej și Steaua București.

Meciul a contat pentru Cupa României, și a fost pierdut de dejeni cu zero la unu.

Adrian Codorean, suporterul lui U Cluj, este din Dej, și a trecut prin spaima vieții lui, mai ales că își aștepta copiii. Pentru a se putea apăra de ultrașii de la Steaua București a fost nevoit să se apere cu o secure și cu un ciocan de dulgher.

”Merg la meci Unirea vs Steaua. Îmi las copii, de 9 ai 11 ani vreo zece minute să vorbesc cu cineva. Între timp incepe o mega ploaie, sunt în mașină si îmi sun baietii, le spun că îi astept. A, am uitat sa precizez eu în tricou cu U, masina cu stiker cu U. Trece un grup de tineri, ultrași Steaua îmi arată toate alea. Îmi dau tot ce se poate mânca, vad că se îngroașe gluma, cobor și îmi iau din portbagaj o securice și incă o unealtă, pleacă. Stau liniștit in masina, astept, îmi bate unul la geam si mă întreabă ce caut eu acolo. Pun mana pe securice și ii spun deschide ușa să îți explic ce caut eu în orașul meu și în mașina mea. Pleacă se întâlnește cu alți câțiva vorbesc ceva, arată spre mașina. Aștept, dar sau răzgândit”, a scris Adrian Codorean pe o rețea de socializare.

Nu este prima dată

Ultrașii de la Steaua Bucureești nu sunt la prima confruntare cu suporterii lui U Cluj. În aprilie 2022, în meciul jucat de U Cluj cu Steaua București, în Cluj Napoca au existat mai multe acte de violență provocate de ultrașii din București.

La momentul respectiv, suporterii de la Steaua București s-au bătut cu jandarmii în mai multe zone din Cluj Napoca, respectiv Piața Unirii sau Piața Muzeului. De asemenea, pe Cluj Arena, jandarmii au intervenit în forță pentru a calma manifestările violente ale suporterilor bucureșteni care au intrat chiar și pe teren.

”Premergător începerii partidei, în jurul orei 16:20, în zona Piaţa Unirii a avut loc o scurtă altercație între 3 membri ai galeriei gazdă și 2 membri ai galeriei oaspete, altercație care a fost imediat aplanată de forțele de ordine. Persoanele implicate au fost identificate și sancționate contravențional”; spun cei din Jandarmeria Cluj.

Suporter U Cluj amenintat de ultrasiid e la Steaua București.
Suporter U Cluj amenintat de ultrasii de la Steaua București.

2 răspunsuri

  1. Avatar marcel
    marcel
  2. Avatar Marius
    Marius

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *