Suporterul lui U Cluj care a lovit un jandarm a primit ani grei de închisoare!

Posted by

Clujeanul Ovidiu Vidrean (foto), suporterul echipei de fotbal Universitatea Cluj, a fost condamnat de Tribunalul Cluj la șapte ani și opt luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de ultraj contra unui jandarm.

Agresiunea a a vut loc în 2019, în seara zilei de 9 iunie, la meciul de fotbal dintre echipele Universitatea Cluj și FC Hermannstadt Sibiu, partidă care s-a desfășurat pe Cluj Arena. La finalul meciului, în tribuna unde se afla galeria lui U Cluj a un scandal iar jandarmii au fost obligați să intervină. La un moment dat, din tribună, Ovidiu Vidrean a aruncat cu un scaun care l-a lovit în cap pe un jandarm, provocându-i acestuia leziuni grave.

”Pacientul, în vârstă de 45 de ani, adus de pe stadion unde îşi îndeplinea funcţia de jandarm, a fost diagnosticat la UPU cu traumatism cranio cerebral, grad 1, fractură cu înfundare parietală stângă, plagă contuzie parietală stângă. După evaluare, stabilizare a fost trimis la Clinica Neurochirurgie, unde este în observaţie pe Secţia de Terapie Intensivă”, a declarat la momentul respectiv, directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenţă Cluj, Adela Golea.

“Pe timpul desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele FC U Cluj – FC Hermannstadt Sibiu, pe stadionul Cluj Arena, în minutul 88, un suporter al echipei U Cluj a pătruns pe teren dinspre Peluza 2 către Peluza 1. Când a ajuns pe pista de alergare, în dreptul peluzei 1, un grup de aproximativ 15 suporteri ai echipei U Cluj au pătruns şi ei pe pista de alergare. Pentru evacuarea acestora s-a intervenit cu o rezervă de intervenţie, moment în care un scaun aruncat din tribună l-a lovit pe un jandarm în vârstă de 44 de ani, din cadrul echipei de dialog, în zona capului, acesta căzând la pământ”, a informat, la momentul respectiv, Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj.

După câteva zile, suporterul a fost identificat în persoana lui Ovidiu Vidrean, care a fost arestat preventiv.

 

2 răspunsuri

  1. Avatar coco
    coco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *