EVENIMENTE, POLITIC

Suspendat din PNL pentru fapte de corupție, condamnatul Horia Șulea a fost ales în conducerea Partidului Patrioților

Fostul primar din Florești, Horia Șulea, nu se lasă și vrea să facă politică în continuare, în ciuda condamnării la închisoare cu suspendare pe care o are pentru trafic de influență si abuz în serviciu, dată de Curtea de Apel Cluj.

Șulea a intrat în Partidul Patrioților, unde ea fost ales noul vicepreședinte, în urma Congresului care a avut loc la Predeal.

Fost primar în Florești și membru PNL, Sulea a candidat la alegerile locale din 2020 ca independent, dar a eșuat lamentabil, clasându-se pe locul 3.

Formațiunea politică Partidul Patriotilor este condusă de președintele Iulian Surugiu, fost președinte al Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP).

Horia Șulea a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare. Sentința a fost dată de judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție în 23 februarie.

În acest dosar, au mai fost condamnați un alt fost primar, Ioachim Vancea, și fostul director tehnic Florin Zanc. Șulea a fost găsit vinovat de trei infracţiuni de abuz în serviciu după ce ar fi prejudiciat bugetul local cu 270.000 de lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*