Sute de amenzi pentru vitezomanii din Cluj

Posted by

Sute de amenzi pentru vitezomanii din Cluj în acest weekend, în cadrul unei ample acțiuni desfășurate de olițiștii clujeni din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A3 Turda-Borș.

Sute de amenzi pentru vitezomanii din Cluj
Sute de amenzi pentru vitezomanii din Cluj

Vizați au fost șoferii vitezomani sau pe cei care au consumat băuturi alcoolice.

Astfel, potrivit IPJ Cluj, în perioada 10-11 februarie, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A3 Turda-Borș, au organizat acțiuni pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și pentru combaterea excesului de viteză.

Amenzi de 63.000 lei și 14 permise reținute

Oamenii legii au constatat și aplicat 117 sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 63.000 de lei, au reținut 14 permise de conducere, dintre care 10 pentru nerespectarea regimului de viteză.

Un prim exemplu a fost la data de 10 februarie, când polițiștii au depistat un bărbat de 39 de ani domiciliat în Ungaria, care a circulat cu viteza de 186 km/h pe Autostrada A3, încălcând regimul legal de viteză.

Un alt exemplu a fost la data de 11 februarie, când un bărbat de 54 de ani din județul Bihor, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe autostradă, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Valoarea înregistrată la testarea cu aparatul etilotest a fost de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform polițiștilor.

Nimeni nu se mai sperie de amenzi și sancțiuni

Șoferii din județul Cluj nu se învață minte și continuă să se urce băuți la volan sau să calce prea tare pedala de accelerație. Nimeni nu pare să se mai sperie de amenzi și de sancțiunile poate mult prea blânde pe care poliția rutieră le acordă celor prinși că încalcă legea.

Accidentele pe șoselele Clujului s-au înmulțumit în ultimii ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *