, ,

Sute de polițiști ”ară” orașul Turda, în cautarea a doi bombardieri. Procurorii din oraș s-au făcut de rușine

Posted by

Sursele noastre ne-au informat că sute de polițiști și jandarmi participă la o acțiune de căutare masivă, în orașul Turda. Sunt căutați cei doi bombardieri implicați în bataia de la restaurantul ”Sarea-n bucate”. Locuința unuia dintre ei a fost vizată de polițiștii de la trupele speciale, dar cel căutat nu era acasă.

”I-au spart și ușa dar omul nu era acasă”, ne-a relatat unul dintre vecini. Un alt localnic, care locuiește în apropierea unei sali de sport ne-a declarat că mascații au fost și acolo, dar nu au găsit pe nimeni.

”Au mers la sala de sport din Turda Nouă. Acolo se antrenau, cica, aia pe care îi caută. Nu erau acolo și au plecat”, ne-a spus localnicul.

Procurorii de la Turda au dat dovadă de maxim neprofesionalism și i-au lăsat pe bombardierii Alin Gherman și Sorin Vălean să plece acasă, după care, la 36 de ore după incident au emis mandate de reținere.

Apoi, doar după ce Foaia Transilvană a cerut explicații, oficial, a fost emis un mandat de reținere pentru 24 de ore, pe numele celor doi.

Vom reveni cu alte amănunte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *