Tânăr arestat după ce a „prăduit” un magazin de alcool din Gherla

Posted by

Tânăr arestat după ce a „prăduit” un magazin de alcool din Gherla. Acesta a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a lovit și un agent de pază.

Tânăr arestat după ce a "prăduit" un magazin de alcool din Gherla
Tânăr arestat după ce a „prăduit” un magazin de alcool din Gherla

Tânărul în vârstă de 26 de ani este din Dej și a fost reținut 24 de ore, ulterior propus pentru arestare preventivă pe 30 de zile.

Arestat 30 de zile pentru furt din magazin

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au dispus, la data de 18 mai, reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 26 de ani, din Dej, cercetat pentru comiterea unei tâlhării. La expirarea măsurii, tânărul a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

„La aceeași dată, în jurul orei 19.00, acesta ar fi sustras produse alcoolice dintr-o societate comercială situată în municipiul Gherla și l-ar fi agresat fizic pe agentul de pază pentru a-și asigura ieșirea din supermarket”, a transmis IPJ Cluj.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe acesta 24 de ore, iar ulterior, instanța a fost dispusă arestarea preventivă a tânărului pentru 30 de zile, fiind condus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *