,

Tânăr de 19 ani arestat pentru 30 de zile. Conducea un autoturism fără permis de conducere

Posted by

Judecătoria CLuj Napoca a emis mandat de arestare pe numele unui tânăr de 19 ani, care are un cazier judiciar penal întins pe mai multe pagini.

Este vorba despre Virgil Zamfir Cozma, acuzat de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără permis de conducere. Din cazierul acestuia rezultă că acesta era la a doua infracțiune de acest gen.

”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca formulată la data de 05.02.2023. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Cozma Virgil Zamfir, cercetat sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, … 2 acte materiale – pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 05.02.2023 şi până la data de 06.03.2023, inclusiv”, se arată în mandatul de arestare.

Conducea prin Zorilor fără permis de conducere

La data de 5 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui tânăr de 19 ani, cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, la data de 4 februarie a.c., în jurul orei 22.40, cel în cauză a fost depistat la volanul unui autoturism, în timp ce se deplasa pe strada Gheorghe Dima, din municipiul Cluj-Napoca, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

A fost dispusă reținerea acestuia pentru 24 de ore, iar ulterior, prezentat instanței de judecată, pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *