Tânăr de 26 ani din Cluj și-a riscat libertatea după ce a furat dintr-un magazin țigări, un telefon și bani

Posted by

Un bărbat originar din comuna clujeană Aghireșu, județul Cluj, a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura de arest preventiv. Acesta a fost prins pe raza județului Bihor.

Polițiștii din Huedin au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în data de 13 septembrie, față de un tânăr de 26 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

„În fapt, la data de 6 septembrie, polițiștii au fost sesizați despre faptul că, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracție, în interiorul unei societăți comerciale din comuna Gârbău, de unde ar fi sustras bani, un telefon mobil și țigarete, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 4.000 de lei.

În data de 13 septembrie a.c., în baza activtităților investigative, polițiștii au depistat, în județul Bihor, persoana bănuită de comiterea infracțiunii, fiind vorba despre un tânăr de 26 de ani, din comuna Aghireșu„, a transmis IPJ Cluj.

În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în data de 14 septembrie, Judecătoria Huedin a dispus pe numele acestuia măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *