Connect with us

Hi, what are you looking for?

SOCIAL

Tânăr de 26 ani din Cluj și-a riscat libertatea după ce a furat dintr-un magazin țigări, un telefon și bani

Un bărbat originar din comuna clujeană Aghireșu, județul Cluj, a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura de arest preventiv. Acesta a fost prins pe raza județului Bihor.

Polițiștii din Huedin au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în data de 13 septembrie, față de un tânăr de 26 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

„În fapt, la data de 6 septembrie, polițiștii au fost sesizați despre faptul că, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracție, în interiorul unei societăți comerciale din comuna Gârbău, de unde ar fi sustras bani, un telefon mobil și țigarete, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 4.000 de lei.

În data de 13 septembrie a.c., în baza activtităților investigative, polițiștii au depistat, în județul Bihor, persoana bănuită de comiterea infracțiunii, fiind vorba despre un tânăr de 26 de ani, din comuna Aghireșu„, a transmis IPJ Cluj.

În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în data de 14 septembrie, Judecătoria Huedin a dispus pe numele acestuia măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

NATIONAL

Persoanele fizice care realizează venituri a căror provenienţă nu poate fi dovedită urmează să fie impozitate cu 70% din 1 iulie 2024, conform „Proiectului...

SOCIAL

Doi tineri minori în vârstă de 15 și 17 ani din Turda au fost reținuți pentru 24 de ore și sunt cercetați pentru furt...

EVENIMENTE

Un bărbat din județul Cluj a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști după ce era mort de beat la volan pe un...