Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Tânăr din Cluj are 14 dosare penale la 21 ani. A fost reținut după ce a furat din mai multe magazine

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii clujeni, find bănuit de furt calificat după ce spart mai multe magazine.

Polițiștii clujeni au reținut, în data de 12 iulie 2023, un tânăr de 21 de ani, pentru 24 de ore. Acesta a furat din mai multe magazine din Cluj timp de mai bine de un an.

Polițiștii au stabilit că în perioada noiembrie 2021 – martie a.c., tânărul ar fi sustras, din mai multe societăți comerciale, alimente, articole de îmbrăcăminte și băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu total în valoare de aproximativ 2.500 de lei, recuperat parțial de polițiști.

În data de 12 iulie 2023, în baza unui mandat de aducere, acesta a fost condus la sediul Poliției în vederea continuării cercetărilor, fiind reținut pentru 24 de ore„, a transmis IPJ Cluj.

Pe numele tânărului a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Reprezentanții Poliției Cluj au susținut o conferință de presă, în cursul zilei de joi, unde au prezentat un plan de măsuri pentru prevenirea unor...

EVENIMENTE

Un bărbat din județul Cluj a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști după ce era mort de beat la volan pe un...

EVENIMENTE

Vineri dimineața, în cimitirul Mănăștur, din Cluj Napoca, a avut loc o adevărată dramă. O femeie, în vârstă de 47 de ani, a mers...