Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Tânăr din Florești arestat preventiv pe 30 de zile după ce a lovit un polițist

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din Florești a fost reținut și încătușat de polițiștii clujeni pentru comportament agresiv și lovirea unui om al legii.

Tânărul a fost reținut, în data de 5 iulie 2023, pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

„În fapt, la data de 21 iunie a.c., acesta ar fi agresat fizic un agent de poliție, din cadrul echipajului Secției 7 Poliție Cluj-Napoca, în timpul unei intervenții sesizate prin SNUAU 112, pe strada Teodor Mihali din municipiu.

Tânărul a devenit agitat, agresiv verbal, aducând injurii echipajului, fiind astfel necesară imobilizarea și ulterior încătușarea acestuia”, a transmis IPJ Cluj.

Foaia Transilvană a scris despre acest caz pe 21 iunie. 

În cauză se efectuează în continuare cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Reprezentanții Poliției Cluj au susținut o conferință de presă, în cursul zilei de joi, unde au prezentat un plan de măsuri pentru prevenirea unor...

EVENIMENTE

UPDATE Victima a fost extrasă în siguranță de pompieri și predată echipajelor medicale. Mai exact, este vorba despre un bărbat, conștient. Știrea inițială Pompierii...

SOCIAL

Polițiștii clujeni au reținut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 25 de ani din comuna Florești după ce și-a amenințat fosta...