Connect with us

Hi, what are you looking for?

SOCIAL

Tânăr din Florești reținut de polițiști după ce a încălcat un ordin de protecție și și-a amenințat fosta iubită

Polițiștii clujeni au reținut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 25 de ani din comuna Florești după ce și-a amenințat fosta iubită și a încălcat un ordin de protecție.

Polițiștii din Câmpia Turzii au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, la data de 18 septembrie, față de un tânăr de 25 de ani, din comuna Florești, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare și încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

„În fapt, la data de 17 septembrie a.c. polițiștii au fost sesizați de către o tânără, de 22 de ani, din Câmpia Turzii, cu privire la faptul că fostul concubin ar fi încercat să o contacteze prin mesaje telefonice, unele de amenințare, încălcând astfel măsurile impuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Cluj-Napoca în data de 11 septembrie 2023”, a transmis IPJ Cluj.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

UPDATE Victima a fost extrasă în siguranță de pompieri și predată echipajelor medicale. Mai exact, este vorba despre un bărbat, conștient. Știrea inițială Pompierii...

EVENIMENTE

Un caz dramatic a avut loc în comuna Florești, după ce un copil în vârstă de 7 ani a ajuns la spital în urma...

EVENIMENTE

UPDATE 1 Poliția Cluj a confirmat incidentl grav. În jurul orei 20.15, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați despre faptul că...