,

Tânăr prins în flagrant de polițiștii clujeni în timp ce dădea țepe cu curse în străinătate. A creat un prejudiciu de peste 1500 euro

Posted by

Un tânăr de 25 de ani din Suceava a fost prins în flagrant în timp ce dădea țepe mai multor persoane sub pretextul că are nevoie de o cursă în străinătate, spre Belgia sau Germania, iar polițiștii clujeni l-au reținut 24 de ore pentru infracțiunea de înșelăciune în formă continuată. El este acuzat că ar fi țepuit mai multe persoane.

„Din activitățile investigativ-operative desfășurate de polițiști a reieșit faptul că în perioada iunie – iulie a.c., acesta ar fi abordat, prin intermediul unei platforme online de anunțuri și vânzări, persoane care efectuează curse ocazionale de transport pasageri, sub pretextul că are nevoie de o cursă în Germania sau Belgia.

Tânărul le-ar mai fi spus că și alte persoane, aflate în alte zone, au nevoie de transport, stabilind ca primă locație de întâlnire un loc din municipiul Cluj-Napoca. În momentul în care conducătorii auto ajungeau în locația menționată, tânărul le solicita sume de bani, sub formă de împrumut, iar apoi intra în incinta unui imobil, fără a se întoarce și fără a răspunde ulterior la telefon”, a transmis IPJ Cluj.

Prejudiciu de 1550 euro

În data de 3 iulie, oamenii legii au organizat o acțiune de prindere în flagrant, iar bărbatul în cauză a fost depistat chiar în momentul în care s-a întâlnit cu o altă persoană pe care ar fi contactat-o prin intermediul unei platforme online.

Tânărul a încercat să fugă în momentul în care a observat echipajele de poliție, însă a fost prins în scurt timp și a fost dus la sediul poliției.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au emis pe numele acestuia ordonanță de reținere pentru 24 de ore, ulterior Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *