Tânăr proaspăt major din Cluj a ajuns pe mână poliției după ce a furat colete în valoare de 8000 lei

Posted by

Un tânăr în vârstă de 18 ani din Cluj-Napoca a ajuns pe mâna poliției după ce în calitate de angajat al unei firme de curierat a furat colete în valoare totală de 8000 lei. Acesta este cercetat acum pentru furt calificat și s-a ales cu dosar penal. 

„La data de 18 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Cluj-Napoca au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de furt calificat.

Un tânăr de 18 ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Din cercetările derulate de polițiștii de investigații criminale a Secției 7 Poliție Cluj-Napoca a reieșit faptul că de la începutul anului 2023 și până în prezent, tânărul de 18 ani, împreună cu alte persoane bănuite, în cadrul activităților de manipulare a coletelor ar fi sustras diferite bunuri, cauzând operatorului de servicii de curierat un prejudiciu în valoare de aproximativ 8.000 de lei, recuperat parțial de polițiști până în prezent.

În cadrul percheziției au fost identificate și ridicate mai multe bunuri care fac obiectul cercetărilor.

Pe parcursul activităților s-a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, Serviciului Criminalistic Cluj, Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj, precum și polițiștilor din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda.

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat”, a anuntat IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *