,

Tânăr teribilist din Florești, arestat după ce a fost prins la volan drogat și fără permis, la volanul unei mașini neînmatriculate

Posted by

Un tânăr teribilist și inconștient în vârstă de 29 de ani din comuna Florești fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru trei infracțiuni rutiere.

Talharul a primit 30 de zile de arest.
Talharul a primit 30 de zile de arest.

Polițiștii Florești au dispus, la data de 25 septembrie, măsură reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 29 de ani, din comuna Florești, cercetat pentru săvârșirea a 3 infracțiuni la regimul rutier.

În fapt, la data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 11.00, în baza informațiilor de interes operativ, polițiștii au interceptat în trafic autoturismul condus de acesta pe strada Răzoare din localitatea Florești.

În urma controlului efectuat a reieșit faptul că acesta are dreptul de a conduce anulat, iar autoturismul avea montate plăcuțe cu număr de înmatriculare false, cele ale autovehiculului fiind reținute în data de 27.07.2023, întrucât inspecția tehnică periodică nu se afla în perioada de valabilitate.

Totodată, bărbatul a fost testat cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, a transmis IPJ Cluj.

Ulterior, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, iar în data de 26 septembrie, a fost prezentat magistraților, care au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *