EVENIMENTE

Tânără de 18 ani din Gherla, prinsă la volan fără permis de conducere

O tânără în vârstă de 18 ani a fost prinsă miercuri în trafic de polițiști în timp ce conducerea o mașină fără permis.

Potrivit IPJ Cluj, miercuri, 8 iunie a.c., o tânără de 18 ani, din municipiul Gherla, a fost depistată de polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Gherla, în timp ce se deplasa cu un autoturism, deși nu deținea permis de conducere.

Aceasta ar fi împrumut mașina care aparține unui bărbat de 39 de ani pentru a o conduce. Acesta riscă, la rândul lui, pedepse penale pentru gestul lui.

„Tânăra a fost oprită în jurul orei 20.00, pe DJ 172F, pe raza comunei Mintiu Gherlii, iar în urma verificărilor a reieșit faptul că autoturismul condus de aceasta aparținea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, care i-ar fi încredințat autoturismul pentru a fi condus.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu poseda permis de conducere”, mai transmite IPJ Cluj.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*