Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Tânără de 35 de ani din Cluj, operată cu succes. Avea o tumoră gigant de 25 cm pe umăr

O tânără de 35 de ani din Cluj, diagnosticată cu o tumoră gigant de 25 de cm pe umărul stâng, a avut in intervenție chirurgicală cu brio la un spital din Brașov deși tumora era considerată inoperabilă.

„Un caz deosebit de complex a fost rezolvat în echipă multidisciplinară de Sarcoma Team la Spitalul <> Brașov.

O pacientă de 35 de ani din Cluj s-a prezentat în consultație cu un Sarcom Ewing exulcerat, hemoragic, de claviculă stângă gigant de peste 25 cm, cu punct de plecare clavicula stângă, cu evoluție lentă, considerat inoperabil.

Echipa spitalului a fost formată din dr. Bogdan Moldovan – chirurgie generală, dr. Radu Pisică – ortopedie, dr. George Muntean – chirurgie cardiovasculară, dr. Felix Fărcaș – anestezie, dr. Andreea Popianaș.

”S-a practicat intervenția de ablație a sarcomului de umăr, rezectie de clavicula si de bord anterior al acromionului in bloc cu formatiunea tumorala, cu conservarea pachetului vascular si nervos al bratului, inlocuirea claviculei cu grefa de os din creasta iliaca si placa de reconstructie.

Profesionalismul echipei medicale s-a dovedit încă o dată, fiind un caz cu o complexitate extrem de ridicată”, arată medicii brașoveni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Conferențiarul Dan Eniu este chirurg oncolog, și este una dintre cele mai mari somități medicale în materie, din România. El a operat la Institutul...

EVENIMENTE

Un nou scandal a izbucnit în interiorul Ministerului Afacerilor de Interne și vizează Poliția Română. Un caz cu adevărat revoltător a fost relatat de...

STIRE PRINCIPALA

Regele Charles al lll-lea a Marii Britanii și-a cumpărat o casă în localitatea Viscri, județul Brașov, unde a fost de mai multe ori. După...