Tânărul de 13 ani dispărut din Florești de două zile și care a pus pe jar toată poliția clujeană, găsit în Baciu!

Tânărul în vârstă de 13 ani din localitatea Florești, dat dispărut de poliție în urmă cu două zile, a fost găsit în Baciu, după ce se plimbase, relaxat, prin Cluj-Napoca și a fost zărit în mai multe zone din oraș. Băiatul suferă de ADHD și nu este prima dată când pleacă de acasă fără să anunțe.

O persoană l-a recunoscut pe tânăr în Baciu după semnalmente, iar în urma apelului la 112, polițiștii clujeni l-au localizat imediat.

Mai multe echipaje ale polițiștilor și jandarmilor s-au deplasat la locul indicat de martor.

A fost sesizată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj.

Din primele date, minorul se află într-o stare fizică bună, fiind transportat la unitatea de poliție, locație unde a fost solicitat un echipaj medical, fiind totodată informați părinții minorului, precum și reprezentanți ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială și Protecţie a Copilului”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Băiatul a dispărut miercuri dimineața. Fusese la țară cu bunica sa, iar la întoarcere, i-a zis mamei că merge la magazin să își cumpere ciocolată.

Imaginile din magazinul unde băiatul a fost văzut ultima oară, arată că nu era vorba de un copil rătăcit, ci unul pus pe distracție. În loc de ciocolată, Lucian și-a cumpărat o bere, iar mai apoi a vorbit la telefon cu cineva din Satu Mare.

Tânărul Lucian Pleșa a pus pe jar toată poliția clujeană și mai multe echipe de voluntari, care l-au căutat non-stop.