,

Târgul de Crăciun din Timișoara dă clasă celui din Cluj la capitolul decență. Se poate și fără speculă!

Posted by

Un clujean care a vizitat Târgul de Crăciun din Timișoara a rămas șocat de cât de ieftin este totul, mult sub prețurile nesimțite de la Cluj-Napoca, unde târgul a fost concesionat organizatorilor festivalului UNTOLD pe o perioadă de 5 ani de zile.

Clujeanul este de părere că Târgul de Crăciun de la Cluj-Napoca nu este unul dedicat întregii comunității, ci a celor care lucrează în IT sau au salarii foarte mari. Organizatorii târgului de la Cluj nu s-au gândit la faptul că majoritatea clujenilor au venituri mici și salarii modeste.

Un kurtos kalacs la Timișoara e cu 10-15 lei mai ieftin față de Cluj, un vin fiert e cu 3 lei mai ieftin, iar o tură în carusel cu 5 lei mai ieftină.

„Kurtos la Timișoara e cu 10 lei mai ieftin, uneori 15 lei mai ieftin, față de târgul de Crăciun din Cluj, în ciuda faptului că e capitală culturală europeană și are mai mulți turiști decât Clujul. Vinul fiert e cu 3 lei mai ieftin, tura pe carusel e cu 5 lei mai ieftină. Pe scurt, Clujul își exclude de la târg bună parte din populația orașului mulțumită concesionării deficitare către Untold”, a scris activistul clujean Adrian Dohotaru, pe grupul Clujul Civic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *