Deschiderea cu surle și trâmbițe la Cluj-Napoca, la 1 Decembrie, a restaurantului pescăresc din lanțul Taverna Racilor nu pare să îi mai atragă pe clujeni, la o lună de la inaugurare.
Nu o zicem noi, o arată imaginile pe care reprezentanții Taverna Racilor le prezintă pe rețelele sociale și în videoclipurile de prezentare realizate de omul de afaceri Paul Nicolau, cunoscut opiniei publice după renumele de „Pescobar”.
În ultimele fotografii și înregistrări prezentate pe Facebook se poate vedea foarte bine cum nu mai e la fel de plin la Taverna Racilor din Cluj și sunt multe mese goale, semn că frenezia de început a cam dispărut, iar clujenii nu sunt atrași de preparate din fructe de mare vândute la suprapreț.

Clujenii care au venit la inaugurarea Tavernei Racilor nu au fost foarte încântați de decorul restaurantului, pe care l-au comparat cu o cantină, dar nici de preparatele gătite.
Managerul locației din Cluj a Tavernei Racilor este mâna dreaptă a lui Pescobar, frumoasa brunetă Larisa Popa, tânăra care a fost alături de afacerist încă de la începuturi.
Lasă un răspuns