,

Taverna Racilor se va deschide și la Cluj. Celebrul Pescobar a anunțat unde va fi locația

Posted by

După ce a deschis restaurante în București și Timișora, celebrul Paul Nicolau, cunoscut sub numele de ”Pescobar” a anunțat ca următorul va fi deschis la Cluj.

Pentru acest lucru, „Pescobar” a căutat un spațiu adecvat și l-a găsit în incinta Iulius Mall. Despre acest lucru, Foaia Transilvană a mai scris în exclusivitate.

Mai exact, restaurantul cu specific de fructe de mare va funcționa în locul restaurantului cu românesc, „Casa Dacilor”, care a închis locația din centrul comercial.

Anunțul a fost făcut chiar de Pescobar, care a venit la Cluj și a filmat locul unde va fi deschis noul restaurant.

Casa Dacilor va fi locul unde va funcționa Taverna Racilor.
Casa Dacilor va fi locul unde va funcționa Taverna Racilor.

Ca dată de inaugurare, cunoscutul antreprenor român a precizat că acest lucru va fi făcut până la data de 1 Decembrie.

”Dragilor, așteptarea a luat sfârșit. Mă simt ca la finala cupei mondiale când eu centrez, și  tot eu dau cu capul. Aceasta este locație unde vom deschide. Fosta locație Casa Dacilor va deveni Taverna Racilor Cluj”, a anunțat Pescobar.

A negociat din greu pentru acest spațiu

Surse din piața agențiilor imobiliare din Cluj Napoca ne-au declarat că antreprenorul și-a dorit o altă locație din cadrul Iulius Mall, dar nu s-a putut înțelege cu actualii chiriași care nu au vrut să renunțe la contract, decât în schimbul unei sume mari de bani.

Acest lucru a fost recunoscut și de Pescobar, care a mai afirmat că a reușit să găsească cu greu o locație în Cluj Napoca, care să fie pe nivelul pretențiilor sale.

”În sfârșit se întâmplă minunea. După mai multe tentative ale mele e a pătrunde în prea minunatul Cluj, nu s-a lăsat ușor. Doar aici am mai găsit la Casa Dacilor. Toată locația va intra într-o renovare totală. Localul are o încăpere generoasă în dreapta și în stânga. Vom schimba dintr-un restaurant tradițional românesc, vom schimba într-un restaurant tradițional cu fructe de mare. Maxim de 1 Decembrie vom deschide noul restaurant”, a declarat Pescobar.

Paul Nicolau a mai spus de unde îi vine numele de ”Pescobar”. Pentru primul restaurant deschis, el a ales numele de pește și bar. A unit cele două cuvinte și a ieșit ”pescobar„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *