Teatrul Național Cluj își deschide porțile pentru clujeni cu evenimente tematice și spectacole. Actorul Marian Râlea, invitat special

Posted by

Teatrul Național din Cluj-Napoca își deschide porțile pentru publicul clujean în data de 27 martie, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului.

Cu mic cu mare, clujenii sunt așteptați toata ziua cu diverse evenimente tematice, cum ar fi spectacolul de teatru pentru copii, „Despre Stele”, o producție MiniReactor.

Cei mici se vor putea bucura apoi de zona de creație care le este dedicată, de atelierele de marionete, baloane de săpun și jonglerii, și de sesiunea de face painting și baloane modelabile a echipei de la Tărâmul Fericirii.

Programul include lectura publică susținută de creatorul seriei „Olguța”, autorul Alex Moldovan. Acesta va lectura „Povestiri de citit pe sub bancă”.

Ziua porților deschise include și așteptatele vizite în culise, ghidate de actorii instituției de cultură. De asemenea, programul include o repetiție cu public la cea mai recentă premieră a Teatrului Național, ”Îmblânzirea scorpiei” după William Shakespeare, condusă de regizoarea spectacolului, Leta Popescu.

De la ora 17, actorul Marian Râlea, cunoscut pentru rolul „Magicianul” din urmă cu trei decenii, revine la Teatrul Național din Cluj-Napoca în postura de invitat special al zilei, pentru un dialog cu actorii Anca Hanu și Cătălin Herlo.

Ziua se va încheia cu spectacolul „Basme vechi și basne noi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *