Tensiuni în lotul CFR-ului. Deac nu mai suportă umilința

Posted by

În ultimele săptămâni, tensiunile din lotul celor de la CFR Cluj s-au acutizat din cauza modului în care tehnicianul italian Andrea Mandorlini, conduce echipa.

Este vorba despre Ciprian Deac, legenda echipei, care nu mai joacă în ultima vreme, iar acest fapt îl nemulțumește profund.

Ciprian Deac se simte umilit la CFR Cluj
Ciprian Deac se simte umilit la CFR Cluj

Cel care a rupt tăcerea este chiar tatăl jucătorului de la CFR Cluj, care este nemulțumit de comportamentul italianului.

„Nu vă poate spune decât domnul Mandorlini ce se întâmplă. Asta e deranjant, pentru că nu există comunicare. Înțelegeți? Deci, în afara lipsei de respect față de el și a umilinței la care e supus, nu există comunicare. Pentru că într-o țară normală, într-un stat normal, într-un club normal, antrenorul dacă supune un jucător la tratamentul la care l-a supus pe Ciprian trebuia să vină cu argumente… Să spună ‘nu îmi place cum te pregătești, nu intri în viziunea mea, nu ești în conceptul meu’. Concret… Sunt anumite jocuri în care el îl scoate de la începutul meciului la încălzire… În meciul cu U Cluj nu l-a băgat deloc, s-a încălzit tot meciul. La meciul de la Iași, ultimul, l-a scos la încălzire de la primirea primului gol și l-a băgat în minutul 82 (n.r. – în minutul 85). Deci asta înseamnă umilință. Să te scoată la încălzire și să nu te folosească”, a povestit Deac senior, la o emisiune sportivă.

Un alt jucător important a plecat de la CFR

Este vorba de Jefte Betancor, care a plecat de la CFR, tot din cauza unor disensiuni cu antrenorul Mandorlini.

Ruptura definitivă s-a produs cu ocazia meciului disputat de echipa din Cluj cu Farul Costanța. La pauză, Betancor a fost scos de pe teren ceea ce l-a nemulțumit profund.

„Eu am decis să încheiem contractul. Am vrut să mă lase să plec, pentru că eram nefericit. E bine pentru ambele părți. Eu nu jucam foarte mult și nu eram fericit. După meciul cu Farul am vorbit și am spus că e imposibil să mai rămân așa, pentru că eram schimbat de fiecare dată. A fost o greșeală și am fost primul care a recunoscut, când am vorbit cu antrenorul și cu președintele. Le-am spus că e greșeala mea, dar am fost foarte supărat. Am făcut o mare greșeală. Mi-a spus că nu înțelege și că nu pot face asta echipei. Am spus că știu, dar sunt om și fac greșeli în viață. Mi-am cerut scuze că am plecat, dar i-am spus că nu înțeleg de ce m-a schimbat tot timpul. Mi-a spus că a decis așa pentru că își dorea mai multă forță în atac. Eu nu am nimic cu el. Îl respect. Este antrenorul și el este șeful. Dar îmi doresc să joc mai mult”, a declarat și Jefte Betancor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *