, ,

Tentativă de omor în Cluj. Un bărbat și-a înjunghiat un prieten și a fost arestat

Posted by

Judecătorii de la Tribunalul Cluj au decis să emită un mandat de arestare în cazul unui bărbat, Poptean Petru, acuzat de tentativă de omor.

”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj şi, în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului P. P cercetat sub aspectul tentativei la infracţiunea de omor, prev. de art. 32 alin. (1) rap. la art. 188 alin. (1) şi (2) C.pen., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 21.05.2023 şi până la data de 19.06.2023, inclusiv. Emite mandatul de arestare preventivă nr. 20/UP/2023”, se arată în decizia Tribunalului Cluj.

S-a cerut mandat de arestate pe numele agresorului

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj au cerut mandat de arestate pe numele lui Poptean.

”Prin procesul verbal din data de 19.05.2023 organele de cercetare penal din cadrul I.P.J
Cluj – Serviciul de Investigatii Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violente prev. de art. 193 alin. 1 C.p., sub supravegherea Parchetului de pe Judecatoria Huedin. Ulterior, cauza a fost preluată la Parchetul de pe Tribunalul Cluj si s-a dispus schimbarea juridice în infracțiunea de tentativă de la omor”, susțin procurorii.

Și-a atacat victima cu un cuțit

Bărbatul este acuzat că a devenit violent pe fondul unei neînțelegeri cu vecin, după care a luat un cuțit cu care l-a lovit de mai multe ori, punându-i acestuia viața în pericol. Victima a fost transporată la spital cu multiple răni și a fost operată de urgență.

În cursul cercetării penale s-a stabilit ca in data de 19.05.2023, in jurul orei 17.00, pe fondul unui conflict spontan ce a avut loc la domiciliul inculpatului Poptean Petru, din comuna comuna Mărgău, sat Mărgău, jud. Cluj, acesta a aplicat persoanei R. J. mai multe lovituri cu un obiect tăietor-înțepător, cauzându-i multiple plagi înțepat-tăiate, leziunile care necesită pentru vindecare un număr de 65-70 de zile de îngrijiri medicale și punând în primejdie viața victimei”, se arată în comunicatul Parchetului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *