Acasă EVENIMENTE TENTATIVĂ de omor la Penitenciarul Gherla. Trei deținuți au încercat să omoare...

TENTATIVĂ de omor la Penitenciarul Gherla. Trei deținuți au încercat să omoare un alt coleg de celulă

0

O nouă tentativă de omor a avut loc la Penitenciarul Gherla din județul Cluj, în urma căruia trei deținuți ar fi încercat să îi ia viața prin înjunghiere unui alt colet de celulă.

Conducerea penitenciarului a transmis conducerii Administrației Naționale a Penitenciarelor că vineri, în jurul orei 14:12, în timpul unei plimbări ărin curtea F2, un deținut a fost agresat fizic de către alți trei, pe fondul unor neînțelegeri între aceștia.

Victima celor trei a fost înjunghiată în regiunea mandibulară stângă de aproximativ 6 cm și a fost dus de urgență la cabinetul medical al penitenciarului.

„Deținutul agresat a fost prezentat la cabinetul medical, unde s-a constatat faptul că prezenta plagă tăiată în regiunea mandibulară stânga de aproximativ 6 centimetri, pentru care i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare și a fost apelat Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112. Ulterior, cu sprijinul echipajului medical sosit în cadrul unității, deținutul a fost prezentat la Spitalul Municipal Gherla și Spitalul Militar Cluj-Napoca, pentru consult medical de specialitate și investigații medicale suplimentare.

De asemenea, au fost prezentați la cabinetul medical și agresorii, iar în urma examinării medicale s-a constatat faptul că un deținut nu prezenta urme de violență, un deținut prezenta «traumatism zona temporală», iar un deținut prezenta «plagă superficială de aproximativ 10 centimetri regiunea lombară dreapta».

O echipă de lucrători de poliție din cadrul I.P.J. Cluj – Poliția Municipiului Gherla s-a deplasat la sediul unității pentru a efectua cercetări la fața locului și pentru audierea deținuților care se aflau în curtea de plimbare.

Celor trei agresori le-au fost întocmite rapoarte de incident și au fost relocați la camere diferite. Despre producerea evenimentului a fost informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate, urmând a fi sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla”, arată Penitenciarul Gherla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.