, ,

Tentativă de sinucidere la Dej. S-a urcat pe un stâlp de telefonie. Noroc cu un pompier curajos

Posted by

Pompierii din Dej au fost chemați să intervină la un caz, în care o femeie s-a urcat la 30 de metri înălțime, pe un stîlp de telefonie și a amenințat că se aruncă în gol.

Nu se cunosc nemulțumirile femeii, dar cert este că aceasta a cerut să vorbească cu un reprezentant din partea Primăriei Municipiului Dej.

”În momentul sosirii la locul solicitării, pompierii au găsit femeia care se afla în vârful turnului de susținere a antenelor de comunicații, la o înălțime de aproximativ 30 metri, și amenința că se aruncă de pe acesta. Au fost inițiate negocieri cu persoana respectivă, de către polițiști și pompieri, precum și de către persoane care o cunoșteau și se aflau la fața locului. Un pompier din cadrul Detașamentului Dej a urcat până lângă aceasta și a asigurat-o cu brâu de prindere, iar după ce a fost convinsă să renunțe la gestul extrem a coborât-o în siguranță până la nivelul solului. Femeia, în vârstă de aproximativ 50 de ani, fost evaluată de către echipajul SMURD. În cele din urmă a refuzat transportul la spital și a rămas în atenția echipajelor de polițiști aflate la fața locului”, a informat ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *